Antena Căutare

Angajaţii part-time, sărăciţi de noua lege! Soluţia, în cazul lor, stă tot în mâinile angajatorilor!

Paradoxal, creşterea salariului minim la 1.900 de lei, ar putea lăsa sute de mii de români cu venituri mai mici, de sub 300 de lei pe lună.

Paradoxal, creşterea salariului minim la 1.900 de lei, ar putea lăsa sute de mii de români cu venituri mai mici, de sub 300 de lei pe lună.

Vorbim despre cei care au contracte part-time şi care deşi muncesc mai puţin, vor plăti taxe la fel de mari ca toţi ceilalţi. Soluţia, în cazul lor, stă tot în mâinile angajatorilor, care ar trebui să le mărească veniturile brute, astfel încât salariul net să rămână unul decent.

Angajaţii care lucrează de la două, până la şase ore pe zi ar urma să mai rămână în mână cu un salariu lunar din care nu ar reuşi nici măcar să-şi plătească factura la întreţinere. Guvernul pune taxe full time, pentru munca part time.

Adică, se plătesc contribuţii la nivelul salariului minim, care la anul ajunge la 1.900 de lei.

Diavolul i-a luat mințile! Un preot ameninţat cu divorţul şi-a pus capăt zilelor într-o comună din Dolj... Scandal uriaş la cea mai prestigioasă Universitate de Medicină din România! „A fost o fată care a luat 400 şi apoi, la c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x