Antena Căutare

Pericolul infectării cu noul coroanvirus: Angajaţii teraselor poartă masca greşit, iar mănuşile de protecţie lipsesc

Numărul de infectări cu noul coronavirus este în creştere, însă indiferenţa domneşte. La terase, angajaţii poartă masca greşit, iar mănuşile de protecţie lipsesc. Iar peste toate, registrul cu datele clienţilor a devenit opţional. Asta deşi în urmă cu doar 24 de ore, oficialii anunţau că zeci de manageri au încălcat legea şi trebuie să plătească amenzi de peste 700.000 de lei.

Nu doar masca e de formă, dar şi mănuşile de protecţie au fost uitate. Culmea este că, în urmă cu doar câteva zile, la această terasă din Bucureşti inspectorii DSP au venit în control şi NU au găsit nereguli.

Poliţiştii şi inspectorii DSP anunţă controale în toată ţara. În acest weekend, au făcut primele verificări amănunâite, după trei săptămâni de la redeschiderea teraselor.

Weekend-ul trecut, peste 4.000 de terase din toată ţara au fost controlate. La 72, poliţiştii au dat amenzi pentru că ospătarii nu respectau măsurile de protecţie, iar la mese erau mai mult de patru persoane din familii diferite.

Managerii localului nu au fost prinşi pe picior greşit.

Document oficial. Românii care se întorc din Italia și alte patru țări nu vor mai sta în izolare. De când se aplică măsu... Povestea de viața a lui Valentin este uluitoare! A fost medic, a învins leucemia, iar cum este acum erou pentru românii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x