Antena Căutare

ANI: Liderul sindical Marius Petcu nu poate justifica o avere de 725.000 euro

Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca liderul de sindicat Marius Petcu nu poate justifica suma de aproximativ 725.312 euro, reprezentand diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei de presedinte al Federatiei Sindicale Sanitas din Romania si al Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia (CNSLR Fratia).


ANI a constat ca Marius Petcu nu poate justifica o avere de 3.024.615 lei (aproximativ 725.312 euro). De asemenea, Marius Petcu si-a dat acordul in vederea efectuarii unei expertize extrajudiciare asupra imobilului detinut de acesta in Bucuresti.

In urma acestei expertize, ANI a sesizat Primaria Sectorului 4 in vederea aplicarii dispozitiilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, intrucat suprafata imobilului detinut in Bucuresti, declarata organului fiscal in vederea impozitarii, este mai mica cu 178 mp decat cea rezultata din expertiza tehnica extrajudiciara, fapt care a determinat un calcul eronat al impozitului pe cladire.

Agentia a sesizat Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la averea dobandita si veniturile realizate de Marius Petcu.



sursa: Jurnalul

Avertizarea de vreme rea a fost prelungita pana miercuri dimineata... Porturile maritime din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x