Antena Căutare

ANI solicita confiscarea a 45.000 de euro din averea unui vames de la Moravita

Agentia Nationala de Integritate verifica averile vamesilor dupa ce acestia au fost acuzati de coruptie. ANI cere confiscarea a 45.000 de euro de la un vames de la Moravita. Liviu Buta nu a reusi sa justifice in fata inspectorilor suma respectiva si se presupune ca banii au fost obtinuti ilicit.



In total, in ultimii 10 ani, acesta alaturi de sotia lui ar fi reusit sa castige mai putin de jumatate din suma respectiva. Totusi, au reusit sa dobandeasca in plus suma de 415.000 lei, care apare in declaratia de avere.

In acte agentul are o avere impresionanta pentru un simplu functionar de vama. Acesta detine trei locuinte, doua in localitatea Deta si un apartament in Timisoara. Are patru terenuri, dar si doua autoturisme .

Liviu Buta a fost arestat la inceputul lui februarie alaturi de alti 40 de vamesi si politisti de frontiera de la vamile din vest. Acuzatiile aduse acestora au fost de luare de mita.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! O furtuna a facut prapad in judetul Suceava... Romanii lucreaza cinci luni pe an doar ca sa-si plateasca taxele catre stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x