Antena Căutare

ANM: Ninsori in toata tara in urmatoarele doua zile

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori si viscol, valabila de vineri de la ora 18.00 pana pe 23 ianurie, ora 23.00. In intervalul mentionat va ninge in toata tara, mai abundent in jumatatea sudica si in est , informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.





PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:


VINERI (21 ianuarie)

Vremea va fi inchisa. Dimineata vor mai fi conditii de ceata, iar seara si noaptea vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, cu tendinta de transformare in lapovita si ninsoare. Vantul va deveni in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

SAMBATA (22 ianuarie)

Vremea va fi inchisa si temporar vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar noaptea si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 1..2 grade, iar cea minimã de -1..2 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

DUMINICA (23 ianuarie)

Cerul va fi noros si, mai ales ziua, temporar va ninge, iar vantul va prezenta intensificari. Temperatura maxima va fi de 1 grad, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -3 grade.

sursa:Antena3.ro

Vezi AICI
cum va fi vremea pe zone in urmatoarele zile!

Codlea: Peste 100 de soferi au protestat, suparati pe firma care administreaza parcarile... Codul Muncii, in varianta sindicalistilor, ajunge astazi pe masa Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x