Antena Căutare

Antena 1 e noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani. Hai, România! În fiecare zi

Antena 1, liderul în programe de divertisment în România din ultimii ani, va transmite meciurile echipei naționale de fotbal a României pentru următorii 6 ani: preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2022, 2024 și 2026.

Captura foto Hai, Romania! In fiecare zi Galerie
Antena 1 e noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani. Hai, România! În fiecare zi | Antena 1

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028.

Antena 1 este noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani

Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României. Această mișcare subliniază leadership-ul Antena 1 în furnizarea celor mai bune programe de Prime Time pentru parteneri: publicul și piața de publicitate.

Audiențele TV din ultimii ani au arătat o relație foarte specială între români și echipa națională de fotbal: top 3 audiențe TV pe publicul comercial au fost obținute de meciuri ale României.

Antena 1 investește în viitor, pe termen lung, pentru a le oferi românilor cele mai bune experiențe TV. Antena 1 crede în români și crede că, indiferent de generație, statut social sau idei diferite, România ne unește pe toți.

Toate meciurile importante transmise pentru următorii 6 ani se adaugă la recenta investiție Antena 1 în domeniul sportului: noul program sportiv zilnic Antena Sport și domeniul digital as.ro care deja servesc publicul din România și piața de advertising.

În plus față de meciurile României, Antena 1 și Antena Play vor transmite finala Ligii Națiunilor în 2023 și 2027.

Hai, România! În fiecare zi.

Intact Media Group este un grup media 100% românesc care operează posturile Antena 1, Antena 3, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Radio ZU și liderul pieței digitale - Antena Play, alături de grupul digital nr 1 pe piața românească.

Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vaccinat cu AstraZeneca și au decis amânarea rapelului mai mult de 3 luni... Rezultate Loto 30 septembrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x