Antena Căutare

Anul Nou vine cu ger in toata tara. Afla cum va fi vremea in zilele care urmeaza

Vremea se raceste in toata tara. Chiar daca de Craciun vremea a fost destul de calda, in zilele viitoare ea se raceste semnificativ si vor aparea chiar si precipitatiile. Temperaturile vor scadea sub zero grade in cele mai multe regiuni ale tarii.

IN TARA

SAMBATA (29 decembrie)
Vremea se va raci, devenind geroasa noaptea, in special, in Transilvania si in Moldova. Cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vestul tarii, iar in prima parte a zilei si in extremitatea sudica, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -16 si 0 grade, mai coborâte in depresiuni spre -24 grade. Izolat, in zonele joase se va semnala ceata.
Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

DUMINICA (30 decembrie)
Vremea va fi rece, chiar geroasa dimineata si noaptea indeosebi in Transilvania si Moldova. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori de la -6 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei, pâna la 6...7 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -14 si -1 grad, mai scazute in estul Transilvaniei spre -23 de grade. In sudul si in estul tarii, local noaptea, va fi ceata.

IN BUCURESTI

SAMBATA (29 decembrie)

Vremea se va raci, astfel temperatura maxima va fi in jur de 3 grade, iar cea minima de -9...-7 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

DUMINICA (30 decembrie)
Vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 1 grad, iar cea minima de -9...-7 grade. Vor fi conditii de ceata.

Afla mai multe detalii pe antena3.ro!

Pitesti: Sute de pensionari s-au calcat in picioare pentru a primi un ajutor de 30 de lei... Cristian Cioaca ramane in arest: Magistratii au respins cererea lui de eliberare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x