Antena Căutare

Anul școlar aduce noutăți: Catalogul online a fost introdus într-un liceu din Brașov! Părinții văd notele și absențele elevilor cu un simplu click

Liceul Teoretic ”Johannes Honterus” din Braşov are primul catalog online din România. O noutate menită să revoluționeze sistemul de educație din România, un proiect pe care Ministrul Educației, Liviu Pop, l-a promovat în repetate rânduri.

Liceul Teoretic ”Johannes Honterus” din Braşov are primul catalog online din România. O noutate menită să revoluționeze sistemul de educație din România, un proiect pe care Ministrul Educației, Liviu Pop, l-a promovat în repetate rânduri.

Cum funcționează? Părinții pot afla direct de pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicații, ce note au copiii lor, dar și absențele, totul în timp real. Accesul în aplicație se va face contra cost, începând cu noul an școlar 2017-2018, care începe pe 11 septembrie. Prețul plătit de părinți pentru acest serviciu va fi de cinci euro pe semestru, informează Mediafax.

”Este vorba de o aplicaţie pe care părinţii o vor putea accesa şi contra unui tarif de 5 euro pe semestru primesc în timp real notele copiilor. Noi nu vom plăti nimic“, a explicat Radu Chivărean, directorul Liceului ”Honterus”, cel mai mare liceu de limbă germană din România, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, aplicaţia va fi încărcată cu informaţii din catalogul de la clasă direct de către profesorii liceului, la fiecare oră.

Aplicaţia va fi disponibilă pentru elevii din clasele 5 - 12.

Emoţii, speranţe şi dorinţa de a fi declarat "ADMIS(Ă)"! Rezultatele examenului de bacalaureat, după rezolvare... În septembrie va suna clopoţelul, dar nu toţi elevii aşteaptă prima zi de şcoală, ci prima vacanţă! cu două zile înaint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x