Antena Căutare

Ultima oră. Anunț al medicilor despre copiii răniți în atacul de la mall-ul din Brăila!

Cele zece persoane rănite în atacul de duminică de la Brăila sunt stabile, cei doi copii de 11 şi respective 13 ani, fiind deja externaţi.

Cele zece persoane rănite în atacul de duminică de la Brăila sunt stabile, cei doi copii de 11 şi respective 13 ani, fiind deja externaţi.

Potrivit medicului Alina Neacşcu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, cei doi copii de 11 şi 13 ani răniţi în atacul de duminică au fost externaţi.

De asemenea, celelalte opt victime ale atacului sunt stabile, fiind internate la Secţia Chirurgie, sub supravegherea medicilor. Unul dintre bărbaţii răniţi mai grav va fi supus din nou miercuri unei intervenţii chirurgicale.

Între timp, poliţiştii l-au dus pe tânărul de 20 de ani la Tribunalul Brăila, cu propunerea de arestare preventivă, el fiind acuzat de tentative la omor calificat şi tâlhărie calificată.

Totodată, anchetatorii aşteaptă rezultatele analizelor pentru a stabili dacă tânărul era drogat în momentul atacului, cert fiind că acesta era băut, cu o concentraţie alcoolică de 0, 37 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Un român a trăit o experiență de povestit nepoților după ce a găsit 95.000 de euro într-o mobilă. Surpriza e și mai mare... Black Friday începe în câteva zile, iar românii sunt pregătiți de cumpărături. Cât va cheltui, în medie, fiecare familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x