Antena Căutare

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al autorităţilor! Școlile ar putea rămâne închise miercuri și joi. Lista județelor unde nu se țin cursuri

Unele școli rămân închise și miercuri, din cauza gerului și a ninsorii, în două județe. În celelalte zone vizate de cod portocaliu sau galben de viscol și ger, cursurile se suspendă doar marți. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ia în calcul posibilitatea că școlile să rămână închise și miercuri, și joi, dacă atenționarea meteo de vreme rea se va prelungi. 

Unele școli rămân închise și miercuri, din cauza gerului și a ninsorii, în două județe. În celelalte zone vizate de cod portocaliu sau galben de viscol și ger, cursurile se suspendă doar marți. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ia în calcul posibilitatea ca școlile să rămână închise și miercuri, și joi, dacă atenționarea meteo de vreme rea se va prelungi.

Școlile vor fi închise atât marți, 27 februarie, cât și miercuri, 28 februarie, în județele Brăila și Olt.

Școli închise în sudul țării: De asemenea, marți, 27 februarie, cursurile sunt suspendate în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județele Dolj, Constanța, Giurgiu (cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu), Ilfov și Teleorman, dar și în București.

Tot marți, 27 februarie, nu se va organiza activitate didactică în 17 școli din mediul rural din județul Mehedinți și în 14 unități școlare din județul Călărași.

MEN reaminteşte că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar.

Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare. În cazurile de faţă, orele de curs vor fi recuperate conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ, cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv ISMB.

România, lovită de URGIA ALBĂ! Un nou COD PORTOCALIU de ninsori şi viscol a fost emis: şosele blocate, şcoli din zece ju... Mare atenție cei care vreți să porniți la drum! Zeci de trenuri au întârziere, în gări e haos, iar vagoanele s-au transf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x