Antena Căutare

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA ANM: România va fi lovită de un nou val cumplit de ger. Închiderea școlilor, printre primele măsuri

 România va fi lovită de un nou val cumplit de ger, spun meteorologii. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a oferit în exclusivitate pentru Antena 3 informații detaliate despre vremea din următoarea perioadă.

România va fi lovită de un nou val cumplit de ger, spun meteorologii. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a oferit în exclusivitate pentru Antena 3 informații detaliate despre vremea din următoarea perioadă.

Începând de miercuri, temperaturile vor scădea și mai mult iar România va fi victima unui val de ger cumplit, anunță meteorologii. Temperaturi din ce în ce mai scăzute se vor înregistra în majoritatea regiunilor.

Vremea rea impune și primele măsuri în Capitală. Gradiniţele, şcolile şi liceele din Capitală vor fi închise vineri, în condiţiile în care meteorologii anunţă ninsori şi intensificari ale vântului, a anunţat primarul Gabriela Firea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meteorologii au transmis, marţi, o informare de vreme deosebit de rece, precipitaţii moderate cantitativ şi polei, valabilă până joi dimineaţă, la ora 10.00. În această perioadă, valorile termice vor fi mai scăzute, în general, cu 10 grade faţă de normalul perioadei. Miercuri se vor înregistrat precipitaţii în cea mai mare aprte a ţării, iar la munte va ninge.

Potrivit meteorologilor, vremea deosebit de rece se va menţine până spre sfârşitul săptămânii şi vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare de apariţie pe parcursul zilelor de joi şi vineri, în special în sud, în sud-est şi la munte.

ULTIMA ORĂ! Primarul Capitalei a făcut anunțul: Se închid toate școlile din Capitală: "Nu-i expun pe copii unor fen... Andrei Gheorghe a murit! Copiii jurnalistului sunt în stare de șoc. Cei trei au mers la IML pentru a ridica sicriul cu t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x