Antena Căutare

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! Când vine CANICULA în România! Sunt anunțate temperaturi anormale! 

Următoarele săptămâni vor fi de foc pentru România, întrucât climatologul Roxana Bojariu anunță că luna august va aduce episoade de caniculă și temperaturi peste media normală la încpeutul lunii septembrie. 

Următoarele săptămâni vor fi de foc pentru România, întrucât climatologul Roxana Bojariu anunță că luna august va aduce episoade de caniculă și temperaturi peste media normală la încpeutul lunii septembrie.

În ciuda faptului că luna iulie a adus precipitații abundente pentru mai multe zone din țară, următoarele săptămâni vor fi cruciale, întrucât valorile din termometre vor urca până la 35 de grade Celsius.

”Există indicaţii că în luna august am putea avea astfel de episoade de caniculă, cel puţin probabilitatea să le avem ar fi mai mare şi se pare că inclusiv prima parte a lunii septembrie ar putea avea iarăşi probabilitatea de a avea temperaturi uşor mai mari decât normalul climatic”, a declarat climatologul Roxana Bojariu, iar spusele ei par să se confirme.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, următoarele trei zile vor aduce temperaturi ridicate în toată țara. întrucât se vor înregistra valori de până la 35 de grade în termometre, în Crișana.

De asemenea, în Banat, vremea va fi frumoasă, iar soarele va străluci cu putere, dovadă fiind faptul că potrivit estimărilor făcute de meteorologi se vor înregistra 30-34 de grade. La fel și în Transilvania și Maramureș.

La malul mării, în schimb, temperaturile vor atinge maximum 31 de grade, în timp ce în Muntenia vor fi 33 de grade.

De asemenea, climatologul Roxana Bojariu susține că începutul lunii septembrie va aduce valori anormale: ”această primă parte a lunii septembrie în ultimii ani practic a fost o perioadă ca vara şi se pare că statistic vorbind, acest lucru ar putea deveni o regulă şi în anii şi deceniile care urmează”.

Imagini șocante, la Sovata! Un tânăr de 22 de ani s-a înecat sub ochii prietenilor! Au filmat întreaga scenă, dar n-au i... Calendar ortodox 10 august. Prăznuirea Sfântul Mucenic Lavrentie Arhidiaconul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x