Antena Căutare

ANUNŢ IMPORTANT pentru bucureşteni! Ce se întâmplă cu METROUL de Paște și în Noaptea de Înviere

Metrorex vine în întâmpinarea călătorilor şi anunţă programul circulaţiei trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

Metrorex vine în întâmpinarea călătorilor şi anunţă programul circulaţiei trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

În noaptea de Înviere (7/8 aprilie 2018), trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute.

Pentru desfășurarea în siguranță a traficului este interzisă intrarea în stațiile de metrou și în trenuri cu lumânări aprinse.

De asemenea, în perioada 6-9 aprilie 2018 trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 9 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străulești) cu schimbare la staţia Jiului, la un interval de circa 10, respectiv 15 minute.

Lista românilor care-și primesc salariile, înainte de Paști. Aceste firme vor facer plățile la timp, pentru Sărbători... Primăvara scoate la iveală o problemă gravă din Capitală! Cu ce se confruntă locuitorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x