Antena Căutare

Anunț important pentru elevi: Iată ce se va întâmpla cu bacalaureatul!

Elevilor li se pregătește o nouă schimbare. Ministrul Educației, Remus pricopie, dorește ”instituționalizarea” meditațiilor pentru absolvenții de liceu care nu promovează bacalaureatul.

Anunț important pentru elevi: Iată ce se va întâmpla cu bacalaureatul!
| Intact Images

Elevilor li se pregătește o nouă schimbare. Ministrul Educației, Remus pricopie, dorește ”instituționalizarea” meditațiilor pentru absolvenții de liceu care nu promovează bacalaureatul. Meditațiile ar urma să fie oferite gratuit.

Mai mult, ministrul propune și organizarea unei sesiuni speciale de BAC, în perioada februarie-martie.

"Niciun sistem din lume nu are rată de succes de sută la sută (la bacalaureat – n.r.). Atunci când ai 200.000 – 300.000 de copii într-un ciclu, unii vor fi foarte buni, unii medii, unii nu vor ţine acelaşi ritm de pregătire. Nu trebuie să-i pedepsim pe cei care nu reuşesc de prima dată, trebuie sprijiniţi. Prin urmare, la Ministerul Educaţiei lucrăm la un proiect ca instituţiile de învăţământ acreditate, respectiv liceele şi universităţile să poată să desfăşoare meditaţii instituţionalizate pentru o perioadă de trei – patru luni, strict cu programa de bacalaureat", a declarat ministrul, conform Mediafax.

Cutremur de 6,6 grade în Marea Egee: Seismul s-a simțit în România!... Tragedia de la Mihăilești: 10 ANI, un microfon, o cameră şi MILIOANE DE LACRIMI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x