Antena Căutare

Anunţ important! Se sună mobilizarea în ARMATĂ, începând cu 24 septembrie

Anunţ important pentru rezerviştii aflaţi în planurile de mobilizare. Aceştia vor fi chemaţi la unităţile militare între 24 şi 27 septembrie, pentru activităţi de pregătire şi pentru actualizarea datelor de evidenţă militară, conform Prefecturii Capitalei.

Anunţ important pentru rezerviştii aflaţi în planurile de mobilizare. Aceştia vor fi chemaţi la unităţile militare între 24 şi 27 septembrie, pentru activităţi de pregătire şi pentru actualizarea datelor de evidenţă militară, conform Prefecturii Capitalei.

Ministerul Apărării Naţionale, în colaborare cu MAI şi Prefectura Capitalei şi administraţia publică locală vor organiza un exerciţiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregătirii propulatiei pentru apărare, în conformitate cu prevederile planului aprobat de către Consiliul Suprem de Apărare a ţării.

URGIE în România! Cod PORTOCALIU de averse torenţiale, căderi de grindină şi descărcări electrice... Astăzi, un mare actor ar fi împlinit 86 de ani. Mesajul emoționant al soției sale îndurerate...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x