Antena Căutare

Anunțul făcut de autorități! Cine a fost desemnat polițistul anului 2017 

Polițisul anului 2017 a fost desemnat nimeni altul decât agentul Sorin Vezeteu din Suceava, care s-a stins din viață anul trecut, când a fost înjunghiat în gară. Emblema de Onoare a Poliției Romîne i-a fost înmânată soției sale, la Cercul Militar, chiar de Ziua Poliției Române. 

„Urmează momentul emoţionant şi culminant al acestui eveniment: acordarea Emblemei de Onoare a Poliţiei Române revine subinspectorului de poliţie post-mortem Sorin Vezeteu, din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Suceava care a căzut la datorie în cursul anului 2017. În cinstirea memoriei poliţistului, distincţia va fi înmânată soţiei acestuia. Domnia sa este un nou membru al familiei poliţiei române, agent de poliţie Elena Vezeteu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. (...) Acest lucru am remarcat mulţi dintre noi: aceştia sunt poliţiştii şi eroii noştri. Sunt momente destul de tulburătoare pentru mulţi dintre noi, sunt extrem de profunde, însă iată ce ne motivează pentru mulţi dintre noi să ne facem datoria până la capăt”, a spus Cătălin Ioniţă, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, conform Mediafax.

Poliţistul Sorin Vezeteu se afla, în noaptea zilei de 20 iulie 2017, pe peronul gării Burdujeni, din Suceava, când un bărbat a venit spre el şi l-a înjunghiat din spate, în jurul gâtului. Omul legii a căzut, apoi agresorul l-a înjunghiat din nou de mai multe ori. Din păcate, însă nu a supraviețuit. Omul legii avea 38 de ani și lucra de 15 ani în Poliția TF, fără să fi avut vreo abatere. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii minori.

Atacatorul a fost prins imediat după comiterea faptei şi ulterior a fost reţinut. Potrivit poliţiei sucevene, nu a existat niciun fel de conflict între poliţist şi agresor anterior atacului. La câteva luni după ce a fost încarcerat, el s-a sinucis în închisoare.

Vremea 23 martie. Prognoza meteo pentru vineri: ninsoare viscolită în toată țara... Singurele GRĂDINIȚE din București DESCHISE, vineri, când toate ȘCOLILE sunt ÎNCHISE! Părinții care nu pot avea grijă de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x