Antena Căutare

Anunțul important făcut de prietenii bodyguard-ului din clubul Colectiv: ”Starea lui e gravă. Are 40 % şanse de supravieţuire. Nu mergeți să-l vizitați!”

Printre persoanele rănite în clubul Colectiv se numără și Popescu Florin Cristian, cunoscut sub numele Porky, care lucra ca bodyguard, în locul în care au pierit 31 de persoane. După ce au mers să-l viziteze, prietenii săi au făcut un anunț pe rețelele de socializare.

Printre persoanele rănite în clubul Colectiv se numără și Popescu Florin Cristian, cunoscut sub numele Porky, care lucra ca bodyguard, în locul în care au pierit 31 de persoane. După ce au mers să-l viziteze, prietenii săi au făcut un anunț pe rețelele de socializare.

"Am fost în dimineaţa asta la spital, la Porky, aşa că va pot da mai multe informaţii. M-am întâlnit acolo cu Irina, prietena lui şi am urcat împreună până sus, unde am aflat că era într-o altă operaţie. Am fost preluaţi de către psiholoaga spitalului şi trebuie să vă spun câte ceva: Nu vă duceţi acolo ca să îl vedeţi. Porky e sedat, e la Terapie Intensivă, iar acolo e un mediu complet steril. Nu se poate intra aşa, pur şi simplu. Dacă vreţi să aflaţi ceva informaţii, mai multe decât o să vă dau eu mai jos, am primit acceptul Irinei (Iris Nicolăescu) să îi postez public numărul de telefon. Ea e acolo de dimineaţă până seară şi va răspunde la toate telefoanele, date în limita bunului simt. O puteţi sună la 0727 653 527. Dacă nu poate vorbi pe loc, vă sună ea înapoi. Starea lui e destul de gravă, are arsuri de gradul 2 pe scalp şi de gradul 3 pe toată faţă. Are ochii, nasul şi gura arse. Aseară, a dat câteva semne de conştientă şi a recunoscut-o pe Irina. Medicii sunt destul de rezervaţi, deşi după operaţia de astăzi, erau nişte semne bune, în sensul că e mai dezumflat la faţă. Totuşi estimarea e undeva în jur de 40 % şanse de supravieţuire. Următoarele 21 de zile sunt critice. Cum nu se concepe nimic altceva, Irina va posta astăzi un cont de donaţii, pe numele lui Porky, pentru a-l ajuta pe viitor. O să va rog, să daţi share mai departe, aşa cum a fost şi în cazul rudelor îndepărtate.", a scris un prieten de-al acestuia.

Asistente medicale care au intervenit la clubul Colectiv: ”Haniele de pe noi miroseau a fum, iar mâinile erau pline de p... Cutremurător! Melodia care descrie perfect drama victimelor din Colectiv: „Şi voi căutaţi vinovatul, lucru inutil! Luaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x