Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Anunțul meteorologilor pentru următoarele zile. Ce se va întâmpla cu vremea, până vineri

Până vineri, meteorologii nu ne aduc vești bune. Vremea rămâne în continuare mohorâtă  și apar fenomene de instabilitate atmosferică, iar temperaturile scad.

Până vineri, meteorologii nu ne aduc vești bune. Vremea rămâne în continuare mohorâtă și apar fenomene de instabilitate atmosferică, iar temperaturile scad.

MIERCURI

Vremea se va menține în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 28 de grade in sudul Oltenieie is in Maramures iar cele minime între 7 și 17 grade.

În București, cerul va prezenta înnorări, ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade.

JOI

Avem averse, însoțite de descărcări electrice, în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime, între 6 și 16 grade.

În București, probabilitate pentru averse și descărcări electrice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

VINERI

Vremea va fi instabilă, cu averse și descărcări electrice, la începutul intervalului în cea mai mare parte a țării. Ploile continuă, iar maxima de vineri va fi de 24 de grade Celsius.

Recomandari