Apa Nova dă asigurări bucureştenilor ca apa de la robinet este potabilă: "Nu există niciun risc de contamniarea cu noul coronavirus"

Apa Nova, furnizorul de apă potabilă și servicii de canalizare din Capitală, dă asigurări bucureştenilor ca apa de la robinet este potabilă şi că nu există niciun risc de contamniarea al apei cu noul coronavirus.

"Niciun angajat al companiei noastre nu intră în contact cu apa potabilă care ajunge în casele consumatorilor. În cadrul companiei avem proceduri foarte clare privind sănătatea și securitatea angajaților noștri la locul de muncă. Astfel că riscurile sunt minime și atent monitorizate. Vă pot spune cu siguranță că apa este și va fi potabilă. De asemenea ș vrea să precizez că apa potabilă nu este un mijloc de transmitare a coronavirusului", spune Iirna Munteanu, CFO Apa Nova.

Apa este trată cu aceeaşi reţetă pe baza de clor ca până acum, conform recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, iar angajaţii companiei nu intra deloc în contact cu apa.

"Nu am făcut nicio modificare în procesul de producție al apei. OMS recoamndă ca prezența clorului în apă să se încadreze între limitele de 0,2 mg/l până la 1mg/l. Utilizarea clorului fiind cea mai sigură și frecventă metodă pentru tratarea apei și pentru eliminarea virusurilor și bacteriilor", adaugă aceasta.

Apa Nova oferă sprijin persoanelor, cazuri particulare, care au dificultăți la plata facturii de apă

"Le permitem eșalonarea plății facturilor în patru luni de zile atunci când situația revine la normal. Dar recomandăm să nu se acumuleze datorii în această perioadă deoarece le va fi din ce în ce mai greu să plătească", spune CFO Apa Nova.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri