Antena Căutare

Apar detalii în cazul bebelușului mort în avion, în brațele unei străine! Fetița fusese dusă la doctor înainte de tragedie

Apar detalii sfâșietoare despre bebelușul de doar două luni care a murit la bordul unei aeronave, chiar în brațele unui străin, sub privirile neputiincioase ale părinților.

Apar detalii sfâșietoare despre bebelușul de doar două luni care a murit la bordul unei aeronave, chiar în brațele unui străin, sub privirile neputiincioase ale părinților.

Potrivit Daily Mail, cu doar câteva zile înainte de a-și pierde viața la bordului unui avion, fetița de două luni fusese dusă la medic pentru o răceală.

Nadia Parenzee, femeia care a stat lângă tânăra familie și care a asistat la tragedie, a mărturisit, conform sursei citate, că fetița a fost bolnavă consultată de un medic înainte de a deceda în avion, iar părinții primiseră acceptul de a călători în Australia, unde plănuiau să înceapă o viață nouă.

Nadia Parenzee ocupa locul de lângă tânăra familie. Ea a fost cea în brațele căreia bebelușul și-a dat ultima suflare. Femeia a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care a vorbit despre cumplita experiență prin care a trecut.

”Zburând acasă dinspre Malaezia, în această dimineață, am fost pusă într-o situație extrem de dificilă. Un nou-născut și-a dat ultima suflare în brațele mele.

Încă de la începutul zborulu, bebelușul era foarte agitat și a plâns fără încetare. M-am oferit să îi ajut pe părinți, pentru că vedeam că și ei erau incredibil de stresați.

Am închis puțin ochii și m-a trezit însoțitoarea de zbor, care m-a rugat să o ajut. Părinții mi-au dat bebelușul în brațe, se vedea disperarea în ochii lor, și au început să se roage. Apoi fetița și-a dat ultima suflare în brațele mele și corpul ei a devenit brusc moale. Am știut că s-a întâmplat ceva îngrozitor și am țipat în avion după un medic.

Inima mea este amorțită...Nu mai știu cum să mă simt. Dar sunt sincer onorată că am putut să o țin în brațe și să spun o rugăciune înainte să moară”, a scris femeia.

Parenzee descrie apoi un „haos ce a durat două ore și jumătate”. Până la aterizare, pasagerii au încercat, în zadar, să o resusciteze pe micuța Farah. Cauza morții bebelușului rămâne necunoscută, autoritățile așteptând rezultatul autopsiei.

Rostește această rugăciune dacă ești în necaz. Preoții spun că, alături de o lumânare aprinsă, face minuni... Fetița de doi ani, dispărută în județul Bacău, a fost găsită. Antonia dormea pe câmp, înghețată de frig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x