Antena Căutare

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

În cursul zilei de duminică, un utilizator al canalului Youtube a postat un clip video din timpul concertului. Ies la iveală noi detalii importante despre acest caz.

Până acum se știa faptul că incendiul a izbucnit în clubul Colectiv în momentul în care trupa Goodbye to Gravity cânta melodia „The Day We Die”.

Totuși, materialul video surprinde momentul în care trupa cântă această melodie. Și ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că focul nu izbucnește, nici când melodia se termină.

Acest lucru a izbucnit o serie de controverse. Se pare că hainele artiștilor de pe scenă sunt aceleași, fapt ce confirmă că filmarea a fost făcută chiar în noaptea tragicului eveniment.

Un utilizator Youtube a făcut următorul comentariu:

1. Aceasta e prima melodie a concertului. Nu e melodia pe care a pornit incendiul

2. Artificiile pe care le vedeti la inceput, nu au aprins buretele. Din cate se pare, alte seturi de artificii, de la jumatatea concertului, ar fi aprins buretele respectiv.”

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a ... Se afla în clubul de lângă atunci când a izbucnit incendiul, dar a sărit în ajutor: "Aveam sânge, scrum şi piele de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x