Antena Căutare

Apel disperat! O mamă din Constanța imploră să fie ajutată să își găsească copilul în vârstă de 12 ani: ,,Vă rog, ajutați-mă, sunt disperată''

Disperare pentru o familie din Constanța! Un băiat de 12 ani a dispărut de acasă, iar familia este distrusă.

Disperare pentru o familie din Constanța! Un copil în vârstă de 12 ani din Tuzla, județul Constanța este dat în urmărire națională, după ce a dispărut de la locuința părinților. Mama băiețelului a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare pentru găsirea fiului ei: ,,Vă rog, ajutați-mă, sunt disperată"

Potrivit anunţului postat pe Facebook, copilulul de 12 ani se numeşte Ciprian-Petruţ Asăvoaia şi a dispărut, ieri, de acasă, din localitatea Tuzla.

„Vă rog, ajutați-mă, sunt disperată. Băiatul meu, Asavoaia Petrut -Ciprian în vârstă de 12 ani a dispărut de acasă de ieri .Vă rog, dacă îl vedeți, să sunați la nr. de telefon 0720317206 sau la cea mai apropiată secție de poliție. Vă rog, distribuiți” ,se arată în postarea femeii.

Femeia a apelat şi la ajutorul Poliţiei. Astfel, poliţiştii l-au dat în urmărire pe băiat.

"Minorul are constitutie atletică, înălțime de aproximativ 1,55 - 1,60 m, ten masliniu, ochi albaștri și par negru tuns scurt. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș portocalie-maro, pantaloni de trening albaștri, pantofi sport negri cu elemente albe.

Din verificări a rezultat faptul ca persoana dispărută a fost văzută ultima oara in compania unui alt minor, care este cunoscut polițiștilor cu repetate plecări de acasa.

Polițiștii constanteni au demarat activitățile pentru găsirea minorului", se arată într-un comunicat al Poliţiei, potrivit observator.tv.

Se dă lege! Ce categorie de pensionari va primi încă o pensie pe lângă pensia pentru limită de vârstă. Cui i se va umple... Cel mai grav accident din România. 48 de morți și 35 de răniți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x