Antena Căutare

Apel fals la 112! Oamenii legii din Timiș au căutat un camion plin de cadavre pe autostrada

O alarmă falsă la 112 a pus pe jar forţele de intervenţie, seara trecută, în Timiş. "Un camion plin de cadavre se află pe autostradă" suna apelul terifiant dat de un individ, care părea a fi în stare de ebrietate.

Oamenii legii au mers la locul indicat de bărbat, însă nu au găsit niciun indiciu care să susţină ipoteza sinistră. A urmat misiunea de identificare a celui care a creat haosul. Şi au depistat că telefonul aparţine unui fost puşcăriaş. Individul a fost adus la audieri, dar susţine că nu el a sunat la 112.

Scenariul recentei tragedii din Marea Britanie s-ar fi repetat aseară în Timiş, potrivit apelului primit de serviciile de urgenţă. Ar fi fost vorba de un tir care se îndrepta spre Arad pe autostradă şi care transporta în remorca frigorifică 7-8 trupuri neînsufleţite, cel mai probabil migranţi. Imediat ce apelul a fost localizat, mai multe echipaje SMURD, pompieri şi poliţişti au plecat în misiune.

Zeci de kilometri au străbătut echipajele, în toate direcţiile, dar nimic nu susţinea scenariul reclamat de individ. Ulterior, bărbatul nici nu a mai răspuns la telefon.

Anchetatorii au stabilit că numărul de pe care s-a sunat este alocat unui abonament şi aparţine unui recidivist, condamnat în trecut pentru tâlhărie.

La câteva ore, bărbatul de 45 de ani a fost găsit în Timişoara. A fost dus la secţie, acolo unde a declarat că nu el a comis fapta, iar telefonul s-ar afla la un amic. Individul a fost eliberat, însă ancheta e abia la început. Apelurile false la 112 se sancţionează cu amendă de la 1000 la 5000 de lei.

Cum a îndrăznit?! A plantat 40.000 de copaci pe pământul lui, din dragoste pentru natură, și a primit o amendă colosală!... Gest dus la extrem. Un tânăr a incendiat apartamentul în care locuia şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa în flăcări. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x