Căutare Live

Apel fals la 112! Oamenii legii din Timiș au căutat un camion plin de cadavre pe autostrada

O alarmă falsă la 112 a pus pe jar forţele de intervenţie, seara trecută, în Timiş. "Un camion plin de cadavre se află pe autostradă" suna apelul terifiant dat de un individ, care părea a fi în stare de ebrietate.

Oamenii legii au mers la locul indicat de bărbat, însă nu au găsit niciun indiciu care să susţină ipoteza sinistră. A urmat misiunea de identificare a celui care a creat haosul. Şi au depistat că telefonul aparţine unui fost puşcăriaş. Individul a fost adus la audieri, dar susţine că nu el a sunat la 112.

Scenariul recentei tragedii din Marea Britanie s-ar fi repetat aseară în Timiş, potrivit apelului primit de serviciile de urgenţă. Ar fi fost vorba de un tir care se îndrepta spre Arad pe autostradă şi care transporta în remorca frigorifică 7-8 trupuri neînsufleţite, cel mai probabil migranţi. Imediat ce apelul a fost localizat, mai multe echipaje SMURD, pompieri şi poliţişti au plecat în misiune.

Zeci de kilometri au străbătut echipajele, în toate direcţiile, dar nimic nu susţinea scenariul reclamat de individ. Ulterior, bărbatul nici nu a mai răspuns la telefon.

Anchetatorii au stabilit că numărul de pe care s-a sunat este alocat unui abonament şi aparţine unui recidivist, condamnat în trecut pentru tâlhărie.

La câteva ore, bărbatul de 45 de ani a fost găsit în Timişoara. A fost dus la secţie, acolo unde a declarat că nu el a comis fapta, iar telefonul s-ar afla la un amic. Individul a fost eliberat, însă ancheta e abia la început. Apelurile false la 112 se sancţionează cu amendă de la 1000 la 5000 de lei.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Teze an școlar 2019-2020. Când începe susținerea lucrărilor și lista disciplinelor...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri