Antena Căutare

Apelul disperat al angajaților unui producător renumit de haine: "Am produs acest obiect vestimentar pe care îl vei cumpăra, dar nu am fost plătit pentru munca mea"

O nouă controversă privind exploatarea angajaților prin muncă a izbucnit în ultimele zile după ce în hainele produse de un brand cunoscut au fost găsite mesaje de ajutor. Acestea vin din partea muncitorilor din fabricile de textile care au ajuns șa capătul răbdării din cauză că nu sunt plătiți pentru munca lor. 

O nouă controversă privind exploatarea angajaților prin muncă a izbucnit în ultimele zile după ce în hainele produse de un brand cunoscut au fost găsite mesaje de ajutor. Acestea vin din partea muncitorilor din fabricile de textile care au ajuns la capătul răbdării din cauză că nu sunt plătiți pentru munca lor.

Este vorba despre un magazin Zara din Istanbul. Clienții au găsit în hainele cumpărate bilețele prin care angajații își spun nemulțumirea, relatează Huffington Post.

Muncitorii turci se plângeau că nu au fost plătiţi pentru marfa disponibilă în magazin.

Pe bilete se putea citi următorul text: "Am produs acest obiect vestimentar pe care îl vei cumpăra, dar nu am fost plătit pentru munca mea."

Muncitorii au fost angajaţi de Bravo, un producător contractat de Zara pentru producerea hainelor, care s-a închis recent.

Muncitorii în cauză ar trebui să primească salariul pe trei luni, precum şi salarii compensatorii.

Foto: hepta

Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril. Ce NU ai voie sub nicio formă să faci azi şi rugăciunea pentru sănătate... Scenariu desprins din film. Un avion a aterizat de urgență după ce o pasageră a aflat că soțul ei o înșală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x