Antena Căutare

”Alo, Poliția? Avem un cadavru în mașină”  Ce au descoperit oamenii legii care s-au deplasat de urgență la fața locului

Polițiștii din zona Făget s-au confruntat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu un caz cu totul și cu totul inedit, întrucât au fost alertați de niște bărbați care transportau un cadavru. 

Polițiștii din zona Făget s-au confruntat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu un caz cu totul și cu totul inedit, întrucât au fost alertați de niște bărbați care transportau un cadavru.

Reprezentanți ai IPJ Timiș au povestit că polițiștii au aflat că o mașină s-a defectat pe autostradă, după care li s-a transmis că niște bărbați transportă un cadavru.

Imediat polițiștii au pus în aplicare procedurile în astfel de cazuri și au aflat că bărbații, de loc din județul Sibiu, au intrat în țară pe la vama Nădlac.

Se pare că bărbatul pe care îl transportau, de 84 de ani, a murit pe drum fiind foarte bolnav. Ajunși în zona Făgetului, oamenii s-au gândit că e mai bine să sune la 112. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă primele informații indică faptul că nu este vorba de comiterea vreunei infracțiuni. Trupul nu prezenta urme vizibile de violență, iar medicii legiști au preluat cadavrul pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului, conform banatul azi!

Deocamdată nu s-a putut preciza de către polițiști dacă bătrânul a murit în țară sau în străinătate.

Fetiță dispărută în zona Piața Iancului din București! Părinții, disperați: ”Sunați la cea mai apropiată secție de poliț... Ambulanțieri, suspectați de omor din culpă, după ce au furat combustibil din autospeciale! Opt persoane ar fi murit din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x