Căutare Live

Apelurile false la 112 continuă. Un bărbat a spus polițiștilor că a fost răpit pentru a testa reacția autorităților

Un bărbat din județul Argeș a apelat numărul de urgență 112 susținând faptul că a fost răpit, însă a fost găsit de către autorități la domiciliu, în siguranță.

Bărbatul a recunoscut faptul că a dorit să testeze reacția autorităților. Acesta a apelat, a spus că a fost răpit și imediat a întrerupt conversația.

Apelul a fost dat joi seară, iar vineri dimineață bărbatul a fost găsit la domiciliu, unde polițiștii au stabilit faptul că acesta nu se afla în pericol.

„Imediat, poliţiştii au fost mobilizaţi în aria în care a fost localizat apelul, unde s-au desfăşurat activităţi de căutare”

Potrivit IPJ Argeş, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi a fost amendat cu 4.000 de lei pentru alarmare falsă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... CFR: Cum va afecta trecerea la ora de iarnă mersul trenurilor...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri