Apple are probleme mari! Cum gestionează producătorul iPhone situația  

Apple continuă să aibă probleme mari. Anul trecut a primit mai multe plângeri care au fost depuse la diferite tribunale de către utilizatori, pe motiv că sunt înşelaţi de producătorul telefoanelor iPhone. Utiliztorii spun că Aplle încetineşte, în mod intenţionat, performanţele iPhone-urilor mai vechi. Acum, Apple surprinde neplăcut, din nou.  Bateria unui telefon mobil iPhone a dus la rănirea unui anganjat. 

Apple continuă să aibă probleme mari. Anul trecut a primit mai multe plângeri care au fost depuse la diferite tribunale de către utilizatori, pe motiv că sunt înşelaţi de producătorul telefoanelor iPhone. Utiliztorii spun că Aplle încetineşte, în mod intenţionat, performanţele iPhone-urilor mai vechi. Acum, Apple surprinde neplăcut din nou. Bateria unui telefon mobil iPhone a dus la rănirea unui anganjat.

Un magazin Apple din Zurich a fost evacuat după ce o baterie de telefon s-a supraîncălzit şi a rănit un angajat. Aproape 50 de angajati au fost evacuti dintr-un magazine Aplle situat în Zurich, potrivit Reuters. Poliţia din Zurich a transmis că incidentul a avut loc în timp ce angajatul îndepărta bateria, aceasta supraîncălzindu-se şi provocându-i arsuri angajatului.

„În acelaşi timp, magazinul a fost împânzit de fum, ceea ce a dus la evacuarea a 50 de clienţi şi angajaţi”, potrivit declaraţilor poliţiei.

Din fericire, focul nu s-a extins în întreaga locație, deoarece angajații magazinului au avut prezență. Ei au aruncat o cantitate semnificativă de nisip de quartz peste telefon.

Şapte persoane au avut nevoie de tratament medical, dar nu au fost transportaţi la spital.
Specialiştii de la criminalistică încearcă să determine cauza incidentului.

Samsung, principalii concurenţi ai companiei Apple în materie de smartphone-uri, a avut parte de o serie de incidente similare, care au condus la retragerea modelului Note 7 de pe piaţă, după ce mai mulţi clienţi au indicat că supraîncălzirea bateriei a dus la explozii şi chiar la răni grave.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri