Antena Căutare

Mobilizare în masă! Aproape 2.500 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea şi siguranţa publică la funeraliile Regelui Mihai I

Aproape 2.500 de poliţişti, jandarmi şi pompieri, precum şi echipaje SMURD, asigură ordinea, siguranţa publică şi asistenţa medicală pe tot parcursul desfăşurării funeraliilor Regelui Mihai I.

Aproape 2.500 de poliţişti, jandarmi şi pompieri, precum şi echipaje SMURD, asigură ordinea, siguranţa publică şi asistenţa medicală pe tot parcursul desfăşurării funeraliilor Regelui Mihai I.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), au fost mobilizaţi aproximativ 1.400 de poliţişti, peste 800 de jandarmi, aproape 200 de pompieri şi 20 de poliţişti de frontieră.

Poliţiştii rutier vor fi în trafic pentru a redirecţiona şoferii pe alte artere decât pe cele pe unde va trece coloana funerară, iar jandarmii vor asigura protecţia însemnelor Casei Majestăţii Sale, pe timpul transportului şi expunerii acestora.

De asemenea, echipajele SMURD vor acorda asistenţa medicală de urgenţă în caz de necesitate.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai a fost adus în România, sosind la ora 11.00 cu o aeronavă militară care a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, unde a avut loc o slujbă religioasă.

De la aeroport, sicriul cu trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale este transportat cu o maşină la Castelul Peleş, unde va rămâne pentru câteva ore, apoi va fi transportat la Bucureşti şi va fi depus în Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va rămâne până sâmbătă, ziua în care va avea loc înmormântarea, la noua catedrală Episcopală de la Curtea de Argeş.

Sicriul cu corpul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi transportat cu Trenul Regal de la Bucureşti la Curtea de Argeş.

Doi români riscă ani grei de închisoare după ce au fost prinși în Germania cu 10 kilograme de marijuana... Petrecuse până în zori în club și în drum spre casă a murit! A făcut lucrul pe care mulți tineri nu îl realizează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x