Antena Căutare

Aproximativ 1000 de pelerini veniti la moastele Sfintei Parascheva au avut nevoie de ingrijiri medicale

Ziua cea mare a fost ziua cea mai grea la moastele Sfintei Parascheva. Sute de pelerini din miile veniti sa se roage la moastele Preacuvioasei n-au mai apucat sa atinga racla. Au ajuns la spital, dupa nopti in frig si ploaie, si dupa zile de post. Astazi, la praznicul Sfintei, o mama si-a cautat disperata copilul pierdut in multime, iar cativa dintre cei 100.000 de credinciosi au lesinat in timpul slujbei.

Noaptea a fost grea si pentru alte sute de pelerini. La fel si ziua Preacuvioasei. Si in loc sa ajunga in fata moastelor Sfintei Parascheva ca sa se roage pentru o minune, credinciosii au cazut de oboseala.

In marea de oameni din curtea Mitropoliei, o mama disperata si-a cautat copilul zeci de minute. Jandarmii l-au gasit pe baietelul de 8 ani care se strecusare prin gard, dupa ce trecuse deja pe la racla.

Premierul Victor Ponta, cu un alai de ministri, a infruntat frigul de afara doar ca sa asiste la slujba oficiata de Patriarhul Daniel. S-au pierdut in marea de credinciosi.

Dupa ce au trecut pe la racla, enoriasii s-au inghesuit la pomana.

Au fost impartite aproape 40.000 de sarmale, destul cat sa hraneasca zecile de mii de pelerini care au umplut curtea Mitropoliei.

Banii sau dragostea, in voia Domnului. Ce cred romanii despre noroc... Romania, pe primul loc in Europa in ceea ce priveste consumul de produse de panificatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x