Antena Căutare

Aproximativ 400.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3, aduse din Turcia cu o aeronavă militară

Aproximativ 400.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3 vor fi aduse, vineri, din Turcia cu o aeronavă militară C-130 Hercules.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, o aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române execută, vineri, un zbor pentru aducerea în România a unor echipamente de protecţie medicală din Turcia, constând în aproximativ 400.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3.

Acestea au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Distribuirea echipamentelor de protecţie va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, echipamentele vor fi alocate, în funcţie de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătăţii şi echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa : news.ro

Cât ar fi băut, de fapt, soprana de la Iași în noaptea tragediei. Apropiații artistei, acuzații teribile: ”Maria se ascu... Un italian s-a dus să-și facă dreptate, cu pistolul și cuțitul, într-o comună din Suceava. Răzbunarea, filmată de martor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x