Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Arad: Bărbat peste care s-a surpat un mal de pământ, salvat de pompieri după opt ore

Un muncitor surprins de un mal de pământ, în localitatea Gurahonţ, judeţul Arad, a fost salvat de pompieri după o operaţiune de opt ore. Echipele de intervenţie au reuşit după câteva minute de la producerea accidentului să elibereze capul victimei şi i s-a pus o mască de oxigen. În momentul în care bărbatul a fost eliberat până la nivelul coapselor, s-a produs o nouă surpare, săpăturile fiind reluate.

Pompierii din judeţul Arad au intervenit, luni, în localitatea Gurahonţ, unde un bărbat care lucra la canalizare a fost surprins de un mal de pământ.

Canalul în care lucra avea patru metri adâncime şi 60 de centimetri lăţime, pompierii deplasându-se cu mai multe autospeciale.

După numai câteva minute s-a reuşit eliberarea capului victimei şi i s-a pus o mască de oxigen pentru a putea respira.

Pompierii au săpat doar manual, dată fiind instabilitatea pământului. De altfel, în momentul în care bărbatul de 57 de ani a fost eliberat până la nivelul coapselor, s-a produs o nouă surpare de pământ, operaţiunile fiind reluate.

Victima, care este tatăl unui pompier din Gurahonţ, a fost complet dezgropată după mai bine de opt ore şi a fost predată echipajului de Terapie Intensivă pentru a fi transportată la spital.

Sursa : news.ro

Recomandari