Antena Căutare

Arad: Doi indragostiti au incheiat socotelile cu viata in stil "Romeo si Julieta"

Imagini de groaza la Arad. O poveste de dragoste intre un barbat casatorit si o femeie fara obligatii s-a sfarsit intocmai ca-n Romeo si Julieta. Cei doi au fost gasiti fara suflare, intr-o camera de hotel din judetul Arad. Acolo se iubeau pe ascuns, feriti de ochii celorlati.

Cel mai probabil, cei doi amanti s-au sinucis. Pe trupul lor nu existau urme de violenta, insa anchetatorii au facut o descoperire ingrozitoare, care ii face sa creada ca a fost vorba mai degraba de o sinucidere la comun.

Pe noptiere erau doua cutii de energizant, iar in masina barbatului au gasit o sticla cu o solutie de curatat baia, goala pe jumatate. O combinatie letala, aparent programata.

Luni, cei doi au inchiriat o camera la hotelul din Nadab, pe numele femeii. Ieri, cand au vazut ca nu elibereaza incaperea si nici nu raspund la usa, angajatii hotelului au chemat politia. Agentii au dat peste o imagine cutremuratoare. Cei doi amanti zaceau fara suflare, in pat, cu hainele pe ei. Ea avea 35 de ani ani, iar el 41 - casatorit si cu un copil acasa.

Niciunul nu a lasat niciun bilet de adio, care sa explice cumva gestul terifiant.

foto: Hepta.ro

Colindatul in ziua de azi, mai mult zgomot decat traditie... Sansa la un job pentru angajatii dati afara din banci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x