Antena Căutare

A murit lângă părinții și fratele lui! Un copil de nouă ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină, în Arad! Imagini tulburătoare!

Un copil în vârstă de nouă ani a murit, sâmbătă, după ce mașina în care se afla alături de mama și fratele său a fost implicată într-un accident rutier, în județul Arad. 

Un copil în vârstă de nouă ani a murit, sâmbătă, după ce mașina în care se afla alături de mama și fratele său a fost implicată într-un accident rutier, în județul Arad.

Potrivit ISU Arad, un accident rutier s-a produs, sâmbătă, pe DJ 792A, la ieşire din Beliu spre Bocsig, fiind implicate un autoturism şi un TIR.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale, fiind anunţată o victimă încarcerată.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că în autoturism se afla o familie – mama, tata şi doi copii, de 9 şi 12 ani.

”Mama, tata şi copilul de 12 ani sunt conştienţi şi li se acordă îngrijiri medicale, însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras şi declarat decedat”, a transmis ISU Arad

Sursa citată a precizat că mama prezintă agitaţie psihomotorie, iar copilul de 12 ani traumatism la nivelul coloanei cervicale, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Traficul în zona accidentului este complet blocat.

Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit modul în care săa produs accidentul.

Sursa : news.ro

Mașina lui s-a transformat într-un morman de fiare! Un tânăr a murit într-un accident înfiorător, în Olt! Alți tineri, d... Vasile muncește pe șantiere în Anglia și trimite copii necăjiți în vacanțe! „Împart cui trebuie şi asta voi face în cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x