Antena Căutare

Arad: Un sofer cu permisul suspendat, prins conducand cu 195 km/h

Un sofer din Arad care avea permisul suspendat a fost prins conducand cu 195 de kilometri la ora pe DN 79, transmite Mediafax, care citeaza un comunicat al Politiei Arad. Potrivit informatiilor, politistii au reusit sa il opreasca doar dupa ce l-au urmarit si au blocat drumul. Soferul este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat, el fiind si amendat cu 1.304 lei.

Barbatul, care este din Arad, conducea cu 195 de kilometri la ora pe DN 79, in apropiere de comuna Simand, iar un echipaj a pornit in urmarirea autoturismului.


Soferul nu a oprit si a circulat inclusiv prin localitatea Simand cu 147 de kilometri la ora, astfel ca politistii au anuntat alte echipaje care au blocat soseaua la o distanta de cativa kilometri si au reusit sa opreasca autoturismul.

Politistii au declarat ca barbatul a refuzat sa prezinte documentele legale, iar la verificari s-a constatat ca acesta are suspendat dreptul de a conduce.

In plus, in interiorul autoturismului a fost descoperit un sistem de perturbare a aparatului radar. Aparatul a fost confiscat.

sursa: Hotnews

foto: tion.ro

Zeci de kilograme de bijuterii, confiscate in Bucuresti si judetul Teleorman... Topul tarilor in care romanii ar dori sa munceasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x