Live acumObservator 23
Prime Time 20:30X Factor

Arafat: În accidentul din Olt au fost implicate 19 persoane din care una a decedat

Accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 65, în localitatea Priseaca, fiind implicate 6 vehicule, respectiv un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren şi trei autoturisme.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat că în accidentul din judeţul Olt au fost implicate 19 persoane, din care una a murit. Alte două victime sunt în stare gravă, între acestea fiind şi o femeie însărcinată.

Raed Arafat a declarat, la Digi 24, că în accident au fost 19 persoane implicate, din care o persoană a murit, două persoane sunt de Cod roşu, între care o femeie însărcinată, două de Cod verde şi 14 de Cod galben.

El a spus că acolo au intervenit 17 echipaje plus o autospecială de victime multiple.

FOTO: ISU Olt

Reprezentanţii ISU Olt au explicat că, din cele 19 persoane, una a murit, două fiind accidentate grav, două - uşor, iar restul nu au probleme.

Accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 65, în localitatea Priseaca, fiind implicate 6 vehicule, respectiv un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren şi trei autoturisme. Informaţiile preliminare arătau că sunt 16 persoane implicate.

FOTO ISU Olt Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, a anunţat IGSU. Pentru gestionarea situaţiei acţionează 7 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi 9 ambulanţe SAJ, arată IGSU.

Sursa : news.ro

Recomandari