Antena Căutare

"Arbeit macht frei", mesajul pentru protestatari al unui oficial din Prefectura Mures

Oamenii inchisi in lagarele de concentrare naziste si protestatarii care scandeaza de o saptamana pe strazile Romaniei merita cam acelasi tratament, din punctul de vedere al unui oficial din Prefectura Mures. Astfel, Mircea Munteanu, directorul de cabinet al prefectului de Mures a postat pe pagina sa de Facebook mesajul nazist "Arbeit macht frei (Munca elibereaza) - asta sa inteleaga protestatarii".

Dupa ce mesajul folosit de nazisti si afisat la intrarea in lagarele de concentrare a starnit un val de reactii pe Facebook si in presa, Munteanu a sters postarea. El a declarat ca activitatea lui privata nu are de ce sa intereseze populatia si ca mesajul de pe facebook nu tine de activitatea lui in cadrul prefecturii.

Prefectul de Mures, Marius Pascan a precizat ca pe el nu il intereseaza decat activitatea strict profesionala a angajatului sau.

Uniunea Social Liberala a reactionat prompt la mesajul nazist, cerand ca prefectul de Mures si directorul acestuia sa fie demisi.

"USL cere Guvernului demiterea Prefectului de Mures, Marius Pascan, si a sefului sau de cabinet, Mircea Munteanu, pentru transmiterea unui mesaj care instiga la ura si lezeaza in mod grav comunitatea evreiasca, dar si romanii care lupta in strada in mod legitim pentru drepturile lor", se arata intr-un comunicat al Uniunii.

Foto: rnw.nl

Patru jandarmi si 32 de civili, cercetati penal in urma protestelor... Jandarmeria amendeaza PNL dupa mitingul Opozitiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x