Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Argeş: 11 percheziţii la două grupări bănuite de trafic de droguri de risc; 36 de persoane urmează a fi duse la audieri

Poliţiştiişi procurorii au făcut, marţi, 11 percheziţii la două grupări bănuite de trafic de droguri de risc. Suspecţii sunt bănuiţi că vindeau drogurile tinerilor şi în penitenciar. 36 de persoane urmează a fi duse la audieri.

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, au efectuat 11 percheziţii domiciliare, în localităţile Piteşti, Bascov şi Mioveni, la domiciliile a 15 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc”, a anunţat, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, într-una dintre cauzele penale, au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare (dintre care 4 în municipiul Piteşti, 2 în comuna Bascov şi una pe raza oraşului Mioveni), la locuinţele a 8 membri ai unei grupări.

În cea de-a doua cauză, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare (în Piteşti), la locuinţele a 4 membri ai altei grupări, implicate în traficul de droguri de risc.

”Din cercetări a reieşit că, din ianuarie 2020 şi până în prezent, membrii celor două grupări ar fi comercializat droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv, pe raza municipiului Piteşti, în mediile frecventate de tineri şi în penitenciar”, a mai transmis Poliţia Română.

În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile şi cartele SIM, suporţi de memorie, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi folosite la prelucrarea substanţelor cu efect psihoactiv, aproximativ 11.000 de lei, aproape 15 grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi drog de mare risc, aproximativ 50 grame de substanţe susceptibile a fi cannabinoizi sintetici şi 200 grame de fragmente vegetale.

În total, 36 de persoane vor fi duse la sediul poliţiei pentru audieri.

Sursa : news.ro

Recomandari