Antena Căutare

Arges: Doua batrane si-au "furat" mortii din cimitir si i-au reingropat langa casa

Unde-i lege nu-i tocmeala. Pe acest principiu, doua femei de 80 de ani, din Arges, risca sa ajunga la inchisoare. Tot ce au vrut batranele a fost sa isi aduca mortii mai aproape de casa. I-au dezgropat din cimitirul indepartat si i-au ingropat intr-unul nou, la doi pasi de casa. Acum si ele si groparii care le-au ajutat sunt acuzati de profanare de morminte.

Au trait o viata cu frica de Dumnezeu si de politie. Iar acum, la 80 de ani, s-au trezit cu mascatii la usa. La cateva zile dupa ce isi mutasera rudele moarte intr-un alt cimitir.

Cimitirul vechi, acolo unde erau ingropati parintii, fratii si sotii celor doua batrane, este departe de sat. Iar zona este accidentata. Asa ca batranele s-au bucurat cand primarul a facut un nou cimitir.

Femeile nu si-au dezgropat mortii de capul lor. Au cerut acceptul preotului din sat. Politia a primit insa o plangere. Asa ca in toiul noptii, oamenii legii au mers sa vada ce se intampla.

Atat femeile cat si groparii care le-au ajutat au trecut pe la politie. Dupa audieri, oamenii au fost anuntati ca trebuie sa astepte o decizie.

Fierbe Iasiul: 500.000 de pelerini, asteptati la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva... Mita de 200.000 € la ICCJ: Judecatoarea Maria David, condamnata la 4 de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x