Căutare Live

Armata americană, desfășurare de forțe în Buzău! Două elicoptere de război au lăsat la sol zeci de militari înarmați până-n dinți - Video

Luni noapte, armata americană a făcut o adevărată demonstrație de foțră în județul Buzău. Mai multe elicoptere au ateriza pe un deal din comuna Merei, aducând la sol zeci de soldați înarmați până-n dinți. Operațiunea a făcut parte din exercițiul Swift Response, organizat de NATO şi ţările aliate în România.

Luni noapte, armata americană a făcut o adevărată demonstrație de foțră în județul Buzău. Mai multe elicoptere au ateriza pe un deal din comuna Merei, aducând la sol zeci de soldați înarmați până-n dinți. Operațiunea a făcut parte din exercițiul Swift Response, organizat de NATO şi ţările aliate în România.

La miezul nopții, mai multe elicoptere militare, de tipul UH-60 Black Hawk şi CH-47 Chinook, au aterizat pe un deal din comuna Merei, aducând la sol zeci de militari, înarmați și dotați cu aparate de vedere pe timp de noapte.

Conform scenariului exercițiului, militarii americani au ajuns în zonă pentru a intra în luptă cu un inamic ce a preluat controlul asupra unui obiectiv militar aflat la câțiva kilometri distanță.

Exercițiul din județul Buzău este cel mai complex exercițiu miitar desfășurat de NATO în acest an e teritoriul României - „Saber Guardian 2019”. Aproximativ 13.500 de militari participă la operațiune, din ţări aliate şi partenere, dintre care 7.600 de militari reprezintă Armata României. Exerciţiul se va încheia pe 24 iunie.

Un tânăr, bătut cu bestialitate de un adolescent de 16 ani! A ajuns la spital! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțion... Şoferul căutat după ce a accidentat grav un tânăr aflat pe trotuat, la Brăila, s-a predat Poliţiei...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri