Antena Căutare

Artificiile de pe piata neagra, extrem de periculoase!

Un tanar de 22 de ani a fost prins de politisti cu masina plina cu baterii de artificii si mii de pocnitori. Individul voia sa le scoata pe toate la vanzare. Agentii de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase au inconjurat suspectul chiar in mijlocul strazii. In masina lui au dat peste un arsenal de materiale pirotehnice pentru care nu aveau documente de provenienta. Pe numele tanarului va fi deschis un dosar penal pentru detinere de substante interzise.

In perioada sarbatorilor, piata neagra e plina de asemenea produse. Iar specialistii va avertizeaza sa nu cumparati artificii de pe piata neagra. Sunt extrem de periculoase si riscati sa va accidentati grav.

Artificiile vandute pe piata neagra sunt atat de periculoase incat nu pot fi folosite decat de profesionisti. Comerciantii nu va spun insa asta.

Zgomotul produs de acestea seamana cu e explozie adevarata. Iar daca este aprinsa foarte aproape de om sau intr-un spatiu inchis se poate ajunge la situatii limita.

Exista insa si artificii pe care le puteti cumpara legal. Nu sunt periculoase si pot fi folosite de oricine. Atata timp cat sunt aprinse afara.

Ca sa fiti siguri ca nu cumparati artificii periculoase trebuie doar sa fiti atenti la cateva detalii: sa fie inscriptionate in limba romana, sa se vada importatorul care le-a introdis in tara si categoria din care fac parte.

In ultima perioada, politistii au confiscat aproape 3 tone de obiecte pirotehnice.

Mai multe curse feroviare au fost anulate in Moldova si Dobrogea din cauza viscolului... Astazi romanii il sarbatoresc pe Sfantul Ignatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x