Antena Căutare

Doliu în muzica populară! O îndrăgită cântăreață a murit fulgerător, la 55 de ani

Muzica populară din România este în doliu după ce Camelia Argint, o artistă celebră, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Cu puțin timp înainte de a se prăbuși la pământ, ea i-a spus soțului ei că nu se simte bine. 

Muzica populară din România este în doliu după ce Camelia Argint, o artistă celebră, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Cu puțin timp înainte de a se prăbuși la pământ, ea i-a spus soțului ei că nu se simte bine.

Camelia Argint i-ar fi spus soțului său azi-noapte că nu se simte bine și a luat o pastilă împotriva răcelii. I s-a făcut rău când a intrat în baie și s-a prăbușit.

”Într-adevăr, s-a intervenit cu un echipaj cu medic, medicii au făcut resuscitare la faţa locului, dar a fost tardiv şi nu s-a mai putut face nimic. Aşa credem, că a fost infarct miocardic. Am înţeles că nu avea nicio problemă de sănatate. Se va depista sigur la autopsie”, a declarat managerul SAJ Gorj, Constantin Mitroi, potrivit Mediafax.ro.

Zeci de mesaje au fost publicate de artiştii din judeţul Gorj pe pagina de Facebook a Cameliei Argint.

„Camiiiii, sunt la tine acasă şi tu lipseşti...
Ne-ai lăsat tuturor lacrimi şi durere în suflet...
Prea devreme ne-ai părăsit, Cami...nu îmi găsesc cuvintele...Ai fost o mamă extraordinară pentru toată generaţia de copii care am crescut sub aripa ta protectoare ... Te vom iubi mereu"
, a scris interpreta de muzică populară Teodora Pană.

"Astăzi am aflat cea mai cumplită veste. M-aţi învăţat ce înseamnă muzica timp de trei ani. Aţi fost prezentă şi ne-aţi făcut cei mai fericiţi la cel mai frumos eveniment din viaţa noastră. Mi-aţi promis că o să ne vedem la botez, iar astăzi am auzit că veţi cânta printre îngeri, nu pot să cred că nu mai sunteţi printre noi şi nu o să vă mai văd niciodată. Odihnă veşnică, draga mea doamnă profesoară Carmen-Camelia Argint", este mesajul postat de o fostă elevă a profesoarei de canto de la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu.

Camelia Argint a fost profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu în ultimii 15 ani, perioadă în care a lansat sute de tineri talentaţi.

Anunțul de ultimă oră făcut de autorități! Toți proprietarii mașinilor avariate din cauza ploii înghețate vor fi despăgu... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 27 ianuarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x