Antena Căutare

Artistii, in prag de greva fiscala

Inarmati cu borcane pline cu monede, scriitori, cineasti, plasticieni, coregrafi si muzicieni au protestat astazi, nemultumiti de suprataxarea veniturilor si umililinta la care au fost supusi de Guvern. S-a intamplat in fata Ministerului de Finante.

In acest timp, premierul Emil Boc spune ca este dispus sa le explice oamenilor ca legea nu a fost facuta pentru a lovi in adevaratii autori.

"Vom avea discutii cu toti cei interesati, sa le explicam ca aceasta lege nu este indreptata impotriva adevaratilor autori, ci asupra celor care le folosesc abuziv", a declarat vineri Boc, după o vizita de lucru efectuata la santierul noului sediu al Bibliotecii Nationale.

In acelasi timp, seful Executivului spune ca noua lege este de fapt o forma de protectie. Autorii insa, nu sunt de aceeasi parere.

La fel ca ministrul Muncii, premierul a asigurat ca, pana la sfarsitul lunii viitoare, declaratiile vor putea fi depuse on-line. Mai mult, Emil Boc spune ca specialistii lucreaza si la simplificarea declaratiilor.

Directorul general al CFR SA, Emil Sabo, si-a dat demisia... IMAGINI SOCANTE / Cruzimea in sutana. Un staret a snopit in bataie un enorias!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x