Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Artists Rooms, nou fond de susţinere a artiştilor şi creatorilor independenţi din România afectaţi de izolarea impusă în criza sanitară

Artists Rooms este cel mai nou fond de susţinere a artiştilor şi creatorilor independenţi afectaţi de izolarea impusă în criza sanitară.

Prin pogramul înfiinţat de Fundaţia9 este pus la dispoziţia artiştilor independenţi un fond de producţie şi creaţie artistică care să le permită să-şi continue activitatea în condiţii de izolare.

Artişti independenţi sau grupuri de artişti aflaţi în dificultate în această perioadă pot înscrie, în perioada 6 - 17 aprilie 2020, pe site-ul fundatia9.ro/artists-rooms, oferte din orice domeniu cultural sau creativ (muzică, dans, artele spectacolului, arte vizuale şi new media, jurnalism cultural, literatură sau proiecte transdisciplinare), iar condiţia este ca oferta culturală propusă să poată fi prezentată online.

Din momentul anunţării câştigătorilor, artiştii au la dispoziţie între 14 - 30 zile pentru a transmite lucrarea în format final către Fundaţia9, iar proiectele vor fi prezentate pe canalele de comunicare ale fundaţiei (social media şi site).

Ofertele culturale primite în cadrul programului vor fi analizate de membrii echipei executive cu participarea şi consultarea membrilor Consiliului Director al Fundaţiei9.

Sursa : news.ro

Recomandari