Așa se dezinfectează străile în București! În sectorul patru sunt vizate toate imobilele

Imaginile sunt făcute azi de către locuitorii sectorului 4 din București care au observat activitatea intensă de dezinfectare a străzilor. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat, vineri, că vor fi dezinfectate toate imobilele din această zonă administrativă, potrivit Agerpres.

Așa se dezinfectează străile în București! În sectorul patru sunt vizate toate imobilele"În privinţa acestei epidemii cu coronavirus, o componentă extrem de importantă o reprezintă prevenţia. Din acest motiv, Sectorul 4 a iniţiat încă de săptămâna trecută o campanie de dezinfecţie a străzilor, a trotuarelor şi a locurilor publice în general, însă acest demers nu este suficient, pentru că un rol extrem de important pentru noi toţi îl are dezinfecţia tuturor clădirilor din Sectorul 4. (...) Iniţiem un astfel de demers, acela de a intra în fiecare bloc şi nu ne vom opri până când fiecare scară de bloc din Sectorul 4 nu va fi dezinfectată", a anunţat Băluţă, printr-un mesaj video postat pe Facebook.

El a precizat că se va lucra cu echipe ample. "Vom lucra încontinuu, discutăm despre peste 150 de dispozitive de nebulizare pe care le avem, de atomizare, acestea, pe de o parte, pe de altă parte, discutăm despre 60 de utilaje. (...) Oamenii noştri vor lucra în fiecare zi, (...) nicio scară de bloc nu va fi uitată. Absolut toate imobilele vor fi dezinfectate", a afirmat Daniel Băluţă.

Potrivit acestuia, pentru dezinfectarea imobilelor se folosesc substanţe care nu sunt toxice, ci biodegradabile, prietenoase cu mediul înconjurător. "Discutăm despre peroxidul de hidrogen într-o concentraţie de maximum 1%, de aceea îi rog pe toţi oamenii să aibă încredere, să nu se panicheze", a adăugat Băluţă.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri