Antena Căutare

Caz șocant! Asistent medical de la Ambulanța din Bârlad, găsit beat mangă la serviciu: "Uneori îi lovește pe pacienți"

Cazul unui bărbat din Bârlad, asistent medical pe Ambulanță, care obișnuiește să vină beat la serviciu, a stârnit din nou controverse în sistemul sanitar din România. Omul nu doar că obișnuiește să se prezinte în stare profundă de ebrietate la locul de muncă, dar are ieșiri necontrolate asupra pacienților la care merge pentru a le acorda ajutor. 

Cazul unui bărbat din Bârlad, asistent medical pe Ambulanță, care obișnuiește să vină beat criță la serviciu, a stârnit din nou controverse în sistemul sanitar din România. Omul nu doar că obișnuiește să se prezinte în stare profundă de ebrietate la locul de muncă, dar are ieșiri necontrolate asupra pacienților la care merge pentru a le acorda ajutor.

Informațiile incredibile au fost mediatizate de publicația locală vremeanoua.ro, care scrie că în urmă unui control inopinat, care a vizat toți angajațîi Serviciului de Ambulanță Vaslui, unul dintre asistenții medicali de la Stația Bârlad, Viorel Rugină, în vârstă de 48 ani, a fost găsit beat criță, chiar la intrarea în tură.

Vine beat, înjură și uneori îi lovește pe pacienți

Alcoolemia bărbatului i-a speriat pe șefi, această fiind de 0,90 alcool pur în aerul expirat. S-au declanșat imediat cercetări, însă, între timp, și la cabinetul lui Raed Arafat a ajuns o plângere care îl vizează tot pe același asistent medical. I se reproșează nu doar că vine beat la serviciu, dar și că înjură, ba chiar ii și bate pe unii pacienți

Bărbatul a fost contactat de publicația citată, însă nu și-a exprimat, momentan, niciun punct de vedere.

“Săptămâna trecută, mai precis pe 7 ianuarie, a fost testat tot personalul SAJ Vaslui, de la toate stațiile Serviciului. A fost un control de rutină, pentru toți angajații, la intrarea în tură. La Stația Bârlad, la intrarea în tură, la ora 19,00, unul dintre asistenții medicali, Viorel Rugină, a fost testat cu alcooltestul, având 0,90 alcool pur în aerul expirat. S-a deschis o anchetă internă, în acest caz și, în urmă rezultatelor, vor fi luate cele mai drastice măsuri. Noi avem toleranță 0 la alcool în timpul serviciului. Este o cercetare disciplinară, conform Codului Muncii. Păcat că, printr-un asemenea caz, se aruncă o pată peste toată muncă pe care o fac angajații Serviciului de Ambulanță Vaslui”, a declarat directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa, pentru sursa citată.

Credit foto: vremeanoua.ro

Patru copii au spart 18 mașini într-o săptămână. Cum organizau jafurile... Credite fără dobână de zeci de mii de lei pentru tineri! Iată în ce condiții vor fi aprobate în 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x