Antena Căutare

Ultimă oră! Asistent medical din România care a îngjrijit o familie infestată de coronavirus prezintă simptome de îmbolnăvire

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa există suspiciune de coronavirus! Un asistent medical care a îngrijit în Germania o familie infestată a prezentat simptome de virus aseară.

Ultimă oră! Asistent medical din România care a îngjrijit o familie infestată de coronavirus prezintă simptome de îmbolnăvire
Asistent medical din România care a îngjrijit o familie infestată de coronavirus prezintă simptome de îmbolnăvire.

Tânătului asistent i s-au făcut analize, iar în acest moment, analizele pacientului au fost trimise la Institutul Matei Balș din Bucureşti pentru confirmare.

Bilanţul al epidemiei de coronavirus indică faptul că 1.016 decese au fost înregistrate dintre cele peste 42.600 de cazuri confirmate în China continentală (2,4%). În afara acestei ţări, virusul a ucis două persoane, una în Filipine şi alta în Hong Kong, iar peste 400 de cazuri de contaminare au fost confirmate în aproximativ 30 de ţări şi teritorii.

Estimările ratei de mortalitate trebuie utilizate cu prudenţă deoarece nu se cunoaşte câţi oameni sunt efectiv infectaţi, notează AFP.

Într-un nou studiu, o echipă de cercetători de la Imperial College London a estimat că rata de deces este de 18% în rândul cazurilor depistate în provincia Hubei, epicentrul epidemiei. În schimb, la nivel global, aceasta este evaluată la ”aproximativ 1%”, cu o doză de incertitudine cuprinsă între 0,5% şi 4%.

„Hai, șmechere!” Zece elevi și-au bătut, cu pumnii și picioarele, un coleg, în timp ce martorii filmau și îi încurajau p... A fost pericol de explozie după ce a intrat cu mașina într-o benzinărie, a avariat o țeavă de gaze, apoi s-a făcut nevăz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x