Antena Căutare

Oana, asistentă medicală în Iași, a murit în drum spre casă, după tura de noapte! S-a stins sub ochii unui coleg! „Nu avea nicio problemă de sănătate”

O asistentă medicală la Clinica de ortopedie a Spitalului „Sfântul Spiridon”, a murit în drum spre casă, după ce și-a încheiat, sâmbătă dimineaţă, 31 august, tura de noapte, şi s-a urcat într-un autobuz către Tomeşti. 

O asistentă medicală la Clinica de ortopedie a Spitalului „Sfântul Spiridon”, a murit în drum spre casă, după ce și-a încheiat, sâmbătă dimineaţă, 31 august, tura de noapte, şi s-a urcat într-un autobuz către Tomeşti.

La un moment dat, asistentei medicale, Oana Gavril, i s-a făcut rău, iar un alt asistent care se afla în acelaşi autobuz a sunat la 112.

O salvare cu asistent medical a ajuns la trei minute după ce apelantul a transmis că femeia face crize convulsive, potrivit Ziarului de Iaşi.

Întrucât starea Oanei Gavril era foarte gravă, a fost chemată şi o ambulanţă cu medic aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Asistenta medicală a fost resuscitată timp de 50 de minute, dar în zadar.

Deoarece asistentei i s-a făcut rău în drumul de la muncă spre casă, decesul acesteia este considerat deocamdată un accident de muncă, iar reprezentanţii spitalului au trimis documentaţia necesară către Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Conducerea spitalului susţine că în ultima perioadă secţia de Ortopedie nu a fost aglomerată, iar asistenta tocmai se întorsese din concediu.

„Activitatea de la Ortopedie din ultima perioadă a fost redusă, comparabil cu alte gărzi, iar în acest moment chiar nu se pune problema de un deficit de personal. Un singur post de asistent este liber în clinică. Este o moarte neaşteptată, mai ales că în luna august ea a fost în concediu şi nu avea nicio problemă de sănătate”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi, potrivit adevarul.ro.

Vestea morţii asistentei Oana Gavril i-a şocat pe colegii săi, care încearcă acum să găsească o explicaţie pentru decesul ei. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili ce anume a provocat moartea asistentei.

Răzvan avea 20 de ani și se întorcea de la un grătar când a pierdut controlul volanului. A murit, cu iubita la doi pași ... Dolj: Ministerul Sănătăţii va reda statutul de maximă siguranţă Spitalului de Psihiatrie Cronici Poiana Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x