Continuă abuzurile! Asistentă medicală din Cluj, dată afară din apartamentul în care locuia cu chirie: ”Proprietarul spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă!”

Coșmarul nu se mai sfârșește pentru cadrele medicale aflate în linia întâi. De această dată, o asistentă din Cluj-Napoca a povestit că a fost dată afară din apartamentul în care locuia cu chirie, întrucât proprietarul știa că lucrează cu pacienți bolnavi de coronavirus. 

Asistentă medicală din Cluj, dată afară din apartamentul în care locuia cu chirie

Cazurile în care cadrele medicale sunt discriminate din cauza epidemiei de coronavirus cresc de la o zi la alta. De aceastî dată, Liana Rados, asistentă medicală la Clinica de Chirurgie 3 din Cluj-Napoca, a fost dată afară din locuința, iar acum își caută cu disperare chirie.

Ultima oră! Alte 265 de cazuri de coronavirus în România. Numărul persoanelor infectate ajunge la 5467

”Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica...virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta de Facebook.

Tânăra originară din Hunedoara locuieşte în Cluj de mai mulţi ani şi nu şi-ar fi imaginat până acum că i se poate întâmpla aşa ceva. Mesajul femeii a fost preluat pe pagina de Facebook Asociaţia Chiriaşilor Cluj.

Bătrânul care și-a dorit să vadă „ultimul apus”, înainte de a fi răpus de coronavirus, a fost externat!

Un alt medic s-a confruntat cu aceeași situație

Frica de coronavirus duce la gesturi greu de înțeles. Un medic rezident din București spune că a fost dat afară din casă de proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie, doar pentru că lucrează într-un spital și ar putea aduce virusul acasă.

Aceste situații nu sunt, însă, singulare. O asistentă de la secția ATI a Spitalului Clinic Județean din Sibiu, care încerca să-şi protejeze familia, a decis să se mute singură într-un alt apartament pe care îl deţinea. Dar vecinii din bloc au protestat. O înregistrare publicată pe internet de fiica asistentei surprinde un conflict dintre un bărbat și vecinii femeii, care cer ca aceasta să se mute înapoi cu soțul și copiii săi.

Ultimele știri