Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Dorina e asistentă medicală și a ajuns la muncă desfigurată. Fusese bătută toată noaptea de soț

Lucrează în spitalul din Comăneșt de ani buni, e asistentă medicală, iar colegii știu că are acasă un soț violent care obișnuiește să o lovească. Nu o văzuseră, însă, niciodată plină de vânătăi, de sânge și de mușcături pe față. Dorina a ajuns dimineață la serviciu și le-a povestit că a fost snopită în bătaie toată noaptea.

Lucrează în spitalul din Comănești de ani buni, e asistentă medicală, iar colegii știu că are acasă un soț violent care obișnuiește să o lovească. Nu o văzuseră, însă, niciodată plină de vânătăi, de sânge și de mușcături pe față. Dorina a ajuns dimineață la serviciu și le-a povestit că a fost snopită în bătaie toată noaptea.

Femeia este asistenta șefă a laboratorului de radiologie și imagistică din cadrul spitalului „Ioan Lascăr” din Comănești. Femeia a ajuns desfigurată la locul de muncă, după ce a fost snopită în bătaie și mușcată de soţ, notează publicația locală voceacomanestiului.ro.

Nu e prima dată când Dorina este victima violenței domestice, însă până acum a refuzat să depună plângere. În stare de șoc și plină de răni la față și pe corp, femeia le-a povestit colegelor de la spital ce i s-a întâmplat și de această dată a cerut ajutor.

"Sunt stupefiată, colega noastră este şi în prezent în stare de şoc. Este o situaţie revoltătoare, a fost agresată de către… nu ştiu cum să îi spun.. de către un așa-zis profesor, soţul doamnei… echimoze, vânătăi, urât…”, e declarat una dintre colegele Dorinei, pentru sursa citată.

Polițiștii fac cercetări în acest caz de violență domestică.