Antena Căutare

Dorina e asistentă medicală și a ajuns la muncă desfigurată. Fusese bătută toată noaptea de soț

Lucrează în spitalul din Comăneșt de ani buni, e asistentă medicală, iar colegii știu că are acasă un soț violent care obișnuiește să o lovească. Nu o văzuseră, însă, niciodată plină de vânătăi, de sânge și de mușcături pe față. Dorina a ajuns dimineață la serviciu și le-a povestit că a fost snopită în bătaie toată noaptea.

Lucrează în spitalul din Comănești de ani buni, e asistentă medicală, iar colegii știu că are acasă un soț violent care obișnuiește să o lovească. Nu o văzuseră, însă, niciodată plină de vânătăi, de sânge și de mușcături pe față. Dorina a ajuns dimineață la serviciu și le-a povestit că a fost snopită în bătaie toată noaptea.

Femeia este asistenta șefă a laboratorului de radiologie și imagistică din cadrul spitalului „Ioan Lascăr” din Comănești. Femeia a ajuns desfigurată la locul de muncă, după ce a fost snopită în bătaie și mușcată de soţ, notează publicația locală voceacomanestiului.ro.

Nu e prima dată când Dorina este victima violenței domestice, însă până acum a refuzat să depună plângere. În stare de șoc și plină de răni la față și pe corp, femeia le-a povestit colegelor de la spital ce i s-a întâmplat și de această dată a cerut ajutor.

"Sunt stupefiată, colega noastră este şi în prezent în stare de şoc. Este o situaţie revoltătoare, a fost agresată de către… nu ştiu cum să îi spun.. de către un așa-zis profesor, soţul doamnei… echimoze, vânătăi, urât…”, e declarat una dintre colegele Dorinei, pentru sursa citată.

Polițiștii fac cercetări în acest caz de violență domestică.

Se fac angajări masive! Se caută ingineri, programatori, medici, dar și agenți de securitate ori șoferi... Circulaţia metrourilor, îngreunată din cauza unor defecţiuni tehnice! Trenurile au întârzieri de peste 25 de minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x