Antena Căutare

Astăzi au început examenele orale ale Bacalaureatului. Ce noutăţi sunt anul acesta

Astăzi, elevii claselor a XII-a dau startul examenului de BACALAUREAT cu proba orală la limba română. Autorităţile au stabilit o serie de reguli noi.

Astăzi, elevii claselor a XII-a dau startul examenului de BACALAUREAT cu proba orală la limba română. Autorităţile au stabilit o serie de reguli noi.

Astfel, spre deosebire de alţi ani, anul acesta candidaţii care susţin Bacalaureatul pentru a treia oară plătesc o taxă de 230 lei. De asemenea, elevii trebuie să mergă în sălile de examen doar cu pixul. Acestora li se interzice să aibă manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidate.

Nici telefoanele mobile şi nici alte mijloace electronice de calcul sau de comunicare nu sunt acceptate în sălile de examen. Candidaţii care încalcă aceste reguli vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu şi indiferent dacă au fost introduse de aceştia sau de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane.

Vezi calendarul probelor de bacalaureat pe observator.tv!

În sfârşit, se instalează vara: Flavia Mihăşan ne prezintă prognoza meteo!... Tragedie în familia Simonei Halep, la doar două zile după ce Simona s-a întors de la Roland Garros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x